Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Afiş İçin QR Kod Alımı

Üniversitemizin tüm birimleri ve öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen etkinlik, seminer, konferans, panel vb. organizasyonların duyurulmasına yönelik hazırlanan, online platformlarda veya üniversite ana sayfasında duyuru-etkinlikler kısmında yayınlanan, panolar ile duvarlara asılan afişlerin tasarımları, üniversitemizin kurumsal kimlik standartlarına uygun şekilde hazırlanmalıdır.

Hazırlanan afişler jpg veya pdf formatında ve yüksek çözünürlüklü olarak kurumsaliletisim@marmara.edu.tr adresine mail atılarak kurumsal kimlik onayı için verilen QR kod talep edilmelidir. QR kod alma işlemi tamamlandıktan sonra etkinlik ve afiş onayı için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na başvuru yapılmalıdır.

Üniversite ana sayfasında duyuru-etkinlikler kısmında veya üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanması talep edilecekse bu işlemlerin ardından talepte bulunulmalıdır. Konuyla ilgili işlemlerin yapılması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

Bu sayfa Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından en son 17.04.2018 16:18:13 tarihinde güncellenmiştir.