Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Haber Bildirim Formu

Haberin Adı giriniz!
Haberi Yapılacak Olayın Türü (Panel, Konferans, Seminer, Çalıştay vs.) giriniz!
Haberi Yapılacak Olayın Yeri giriniz!
Haberi Yapılacak Olayın Tarihi ve Saati giriniz!
Haberi Yapılacak Olayın İçeriği-Konusu giriniz!
Haberi Yapılacak Olayı Düzenleyen Birim giriniz!
Birim Yetkilisi Fakültesi-Bölüm-Cep Tel No-E-Mail giriniz!
Başvuru Yapanın Adı-Soyadı-İletişim Bilgileri giriniz!
Başvuru Tarihi giriniz!
  Üniversite Ana Sayfası    Kurumsal İletişim Sayfası    Sosyal Medya  Yayınlanması İstenilen Mecra giriniz!

-DÜZENLENEN ETKİNLİĞİN DUYURUSUNUN YAPILMASINI İSTEYEN BİRİMLERİN ETKİNLİKTEN EN GEÇ 5 GÜN ÖNCE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. BUNA UYGUN YAPILMAYAN BAŞVURULAR KOORDİNATÖRLÜĞÜN İŞ YOĞUNLUĞUNA GÖRE İŞLEME KONULACAKTIR.

-DUYURU VEYA HABERDE KULLANILACAK OLAN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ GÖRSEL MATERYALİN EN AZ 4 TANE OLACAK ŞEKİLDE kurumsaliletisim@marmara.edu.tr MAIL ADRESİNE HABER TALEP FORMU İLE BİRLİKTE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

-FORMUN ELEKTRONİK ORTAMDA, EKSİKSİZ VE KESİN BİLGİLER İLE DOLDURULMASI RİCA OLUNUR.

-EĞER VARSA, ETKİNLİĞE AİT PROGRAM AKIŞININ ÖNCEDEN GÖNDERİLMESİ RİCA OLUNUR.

-YAYINLANMASI İSTENİLEN MECRA, MARMARA ÜNİVERSİTESİ HABER PORTALI (www.marmara.edu.tr, kurumsaliletisim.marmara.edu.tr), YEREL VE ULUSAL BASIN, SOSYAL MEDYA ( facebook/marmaraunv, twitter/marmaraunv) GİBİ ALANLARI İFADE EDER.

Bu sayfa Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından en son 02.09.2015 11:33:14 tarihinde güncellenmiştir.